Argankräm för effektiv hudvård

Ta hand om din hud med hjälp av argankräm

"Sweet Skin" argankräm är en helt naturligt fuktighetskräm som fungerar perfekt, du behöver inget annat om du har den. Den kan helt klart ersätta alla andra krämer eftersom den är rik på alla de fettsyror och vitaminer som du behöver för en sund hud. Alla sorters hudtyper mår bra av att använda argankrämen, det finns inga farliga tillsatser utan den är gjord på naturliga ingredienser och utan konserveringsmedel. En naturlig kräm som tillför huden allt den behöver.

Den allra mest effektiva krämen är en blandning mellan kaktusolja, arganolja och palmolja. Tack vare alla de fantastiska egenskaperna som dessa oljor har så kommer du att få en kräm som är rik på essentiella fettsyror, vitamin E samt antioxidanter. Huden behöver alla dessa ämnen för att vara både snygg och frisk. Det finns mycket som attackerar huden i vardagen men denna kräm kan göra den stark och smidig. Kroppen producerar inte de essentiella fettsyrorna, så vi har aldrig tillräckligt av dem,  så det här är som en vitaminkur för huden. De andra ämnena, som vitamin E och antioxidanter, hjälper till att skydda huden mot fria radikaler, förutom att de tar hand om och bygger upp huden. Det är de fria radikalerna som gör att huden åldras, och påverkar rent allmänt huden på ett negativt sätt, både utseendemässigt och med själva spänsten. Det är alltså mycket viktigt med hudvård.

För att ge din hud allt den behöver så är Cosmos Co:s "Sweet Skin" argankräm en av de allra bästa som finns. Den lyfter din hud på ett speciellt sätt och det räcker med en behandling för att du ska märka skillnaden direkt. Den bevarar fukten i huden på ett unikt sätt, mycket längre än andra krämer, vilket är tack vare den speciella kombinationen av ämnen som den innehåller. Huden kommer mycket snart att vara både mjuk och fin, även på problematiska områden.

Hur du tar hand om din hud med argankräm

Denna guide är baserad på att du har Cosmos Co:s "Sweet Skin" argankräm. Det är alltid bra att utföra behandlingen på helt ren hud, så tvätta den gärna först.

  1. Tryck ut lite kräm i ena handen och gnid handflatorna samman. Detta kommer att värma upp krämen.
  2. Lägg ett tunt lager av kräm överallt på det område du vill behandla. Du kan gärna smörja in hela kroppen för en komplett behandling.
  3. Krämen bör lämnas kvar i 10-15 minuter, den har då tid att absorberas och verkligen gå djupt ner i huden. Den ska inte tvättas bort, eftersom det tar tid för huden att ta till sig all näringen.
  4. Behandlingen är färdig när huden sugit upp all kräm. Använd gärna argankrämen varje dag. Många upplever att de behöver lite extra fettsyror och vitaminer speciellt under vintern.

Du kan inte vårda din hud för mycket, den här krämen är helt naturlig och det finns inget som kan skada huden. Å andra sidan vill du inte vårda din hud för lite, vilket inte alls är bra.

Om du ska göra både hår och hud samtidigt så kan det vara bäst att börja med håret. Eftersom man inte alltid kan dosera helt korrekt så kan du använda det som blir över från håret till att massera in i huden.