Arganolja Naturell (3-pack)

447 SEK 359 SEK

Gåvoset innehållande 3 st. flaskor á 100 ml ren och fin jungfru-arganolja med naturlig doft av argan. Kan användas till alla hår- och hudtyper och som babyolja.

Produktinformation

Cosmos Co:s 100% rena och fina jungfru-arganolja är filtrerad och kan användas till alla hår- och hudtyper, och även som babyolja (ej tillämpad för matlagning). Detta är ett gåvoset innehållande 3-pack arganolja á 100 ml från Cosmos Co och motsvarar vid daglig användning ca 3 månaders förbrukning. Flaskorna kommer med pumpmunstycke som gör arganoljan lätt att dosera.

Denna produkt har naturlig doft av argan. En del gillar den medan andra kan uppfatta den som något bitter eller härsken. Kom ihåg att detta är en naturprodukt och att den är ämnad att användas på grund av sina egenskaper och inte sin doft.

Arganoljan är självbevarande och innehåller inga tillsatta konserveringsmedel. Denna arganolja är kallpressad och fylld på flaska i Marocko, hållbarhetstiden uppgår till minimum 2 år. Cosmos Co:s arganolja laboratorietestas vid varje produktion för att säkerställa dess kvalitet.

Arganolja bör helst inte utsättas för direkt solljus. Öppnad flaska kan bevaras i rumstempererad miljö. Oöppnade flaskor rekommenderas att bevaras i mörk och något svalare miljö.

Ingredienser (INCI): Argania Spinosa Kernel Oil

Om Cosmos Co

Cosmos Co är ett Tysklandsbaserat varumärke med fokus på organiska kosmetikprodukter. Idén bakom Cosmos Co grundlades tidig sommar 2012, och under våren 2013 släpptes de första produkterna till försäljning. Med egen produktionsanläggning i Marocko producerar de naturliga skönhetsprodukter såsom arganolja, kaktusolja, olivtål, grön lera mm. Alla produkter är 100 % organiska, fri från kemiska tillsatser och konserveringsmedel....


Läs mer Om Cosmos Co

Cosmos Co