Arganolja Naturell + Kaktusolja "Barbary Fig"

318 SEK 259 SEK

Gåvoset innehållande 100 ml ren och fin jungfru-arganolja med naturlig doft av argan samt 10 ml kaktusolja "Barbary Fig".

Produktinformation

Cosmos Co:s 100 % rena och fina jungfru-arganolja är filtrerad och kan användas till alla hår- och hudtyper, och även som babyolja (ej tillämpad för matlagning). Flaskan innehåller 100 ml arganolja och motsvarar vid daglig användning ca 1 månads förbrukning. Denna produkt har en naturlig doft av argan. Arganolja bör helst inte utsättas för direkt solljus. Öppnad flaska kan bevaras i rumstempererad miljö. Oöppnade flaskor rekommenderas att bevaras i mörk och något svalare miljö.

Ingredienser (INCI): Argania Spinosa Kernel Oil

Läs mer

Cosmos Co:s 100 % rena och fina kaktusolja "Barbary Fig" utvinns ur kärnor i kaktusfruktens fruktkött. Den skall därför inte förväxlas med essentiell kaktusolja som utvinns ur kaktusplantan. Flaskan innehåller 10 ml kaktusolja "Barbary Fig" och motsvarar vid daglig användning ca en halv till en hel månads förbrukning beroende på mängd och användningsområde. Denna produkt har en naturlig doft som mest av allt kan beskrivas som mild blomblandning, främst kamomill. Kaktusolja tål inte solljus eller frost och bör därför bevaras i mörk rumstempererad miljö. Det är väldigt viktigt att flaskan är tätsluten för att innehållet inte ska förlora sin effekt.

Ingredienser (INCI): Opuntia Ficus-Indica Seed Oil

Läs mer

Om Cosmos Co

Cosmos Co är ett Tysklandsbaserat varumärke med fokus på organiska kosmetikprodukter. Idén bakom Cosmos Co grundlades tidig sommar 2012, och under våren 2013 släpptes de första produkterna till försäljning. Med egen produktionsanläggning i Marocko producerar de naturliga skönhetsprodukter såsom arganolja, kaktusolja, olivtål, grön lera mm. Alla produkter är 100 % organiska, fri från kemiska tillsatser och konserveringsmedel....


Läs mer Om Cosmos Co

Cosmos Co