Arganolja Ocean Time

169 SEK

100 ml ren och fin jungfru-arganolja med söt och blommig doft. Kan användas till alla hår- och hudtyper och som babyolja.

Produktinformation

Cosmos Co:s 100% rena och fina jungfru-arganolja "Ocean Time" är filtrerad och kan användas till alla hår- och hudtyper (ej tillämpad för matlagning). Flaskan innehåller 100 ml arganolja "Ocean Time" från Cosmos Co och motsvarar vid daglig användning ca 1 månads förbrukning. Flaskan kommer med pumpmunstycke som gör oljan lätt att dosera.

Denna arganolja har en söt och blommig doft, tillsatt genom eteriska oljor. Trots dofttillsats klassas denna arganolja som en naturprodukt. Kom ihåg att den är ämnad att användas på grund av sina positiva egenskaper och inte sin doft. Denna arganolja skall endast användas på hår och hud. Det är viktigt att hålla sig till dessa riktlinjer eftersom arganoljan, på grund av dofttillsatsen, inte är lämplig för annat.

Arganoljan är självbevarande och innehåller inga tillsatta konserveringsmedel. Denna arganolja är kallpressad och fylld på flaska i Marocko, hållbarhetstiden uppgår till minimum 2 år. Cosmos Co:s arganolja laboratorietestas vid varje produktion för att säkerställa dess kvalitet.

Arganolja bör helst inte utsättas för direkt solljus. Öppnad flaska kan bevaras i rumstempererad miljö. Oöppnade flaskor rekommenderas att bevaras i mörk och något svalare miljö.

Ingredienser (INCI): Argania Spinosa Kernel Oil + Eteriska oljor*
*Doften är tillsatt av rena eteriska oljor och kan innehålla; Geraniol, Citronellol, Linalool, Citral, Limonene, Eugenol eller Farnesol.

Om Cosmos Co

Cosmos Co är ett Tysklandsbaserat varumärke med fokus på organiska kosmetikprodukter. Idén bakom Cosmos Co grundlades tidig sommar 2012, och under våren 2013 släpptes de första produkterna till försäljning. Med egen produktionsanläggning i Marocko producerar de naturliga skönhetsprodukter såsom arganolja, kaktusolja, olivtål, grön lera mm. Alla produkter är 100 % organiska, fri från kemiska tillsatser och konserveringsmedel....


Läs mer Om Cosmos Co

Cosmos Co