Kaktusolja "Barbary Fig"

135,20 SEK

10 ml ren och fin kaktusolja "Barbary Fig" med doft av mild blomblandning. Särskilt lämplig som anti-rynk produkt, kan användas till alla hudtyper.

Produktinformation

Cosmos Co:s 100 % rena och fina kaktusolja "Barbary Fig" utvinns ur kärnor i kaktusfruktens fruktkött. Den skall därför inte förväxlas med essentiell kaktusolja som utvinns ur kaktusplantan. Flaskan innehåller 10 ml kaktusolja "Barbary Fig" från Cosmos Co och motsvarar vid daglig användning ca en halv till en hel månads förbrukning beroende på mängd och användningsområde.

Denna produkt har en naturlig doft som mest av allt kan beskrivas som mild blomblandning, främst kamomill. Doften är varken stark eller irriterande och påverkar inte behandlingen.

Kaktusoljan är självbevarande och innehåller inga tillsatta konserveringsmedel. Den produceras och buteljeras i Marocko, hållbarhetstiden uppgår till minimum 2 år. Cosmos Co:s kaktusolja laboratorietestas vid varje produktion för att säkerställa dess kvalitet.

Kaktusolja tål inte solljus eller frost och bör därför bevaras i mörk rumstempererad miljö. Det är väldigt viktigt att flaskan är tätsluten för att innehållet inte ska förlora sin effekt.

Ingredienser (INCI): Opuntia Ficus-Indica Seed Oil

Om Cosmos Co

Cosmos Co är ett Tysklandsbaserat varumärke med fokus på organiska kosmetikprodukter. Idén bakom Cosmos Co grundlades tidig sommar 2012, och under våren 2013 släpptes de första produkterna till försäljning. Med egen produktionsanläggning i Marocko producerar de naturliga skönhetsprodukter såsom arganolja, kaktusolja, olivtål, grön lera mm. Alla produkter är 100 % organiska, fri från kemiska tillsatser och konserveringsmedel....


Läs mer Om Cosmos Co

Cosmos Co