Leveransvillkor

Fraktkostnad

På ecoskincare.se är det alltid fri frakt vid beställning över 500 kr oavsett antal produkter du beställer. För beställningar under 500 kr utgår en fraktavgift om 29 kr.

Leveranssätt

Vid leverans av varor använder vi oss huvudsakligen av Posten eller DHL, beroende på mottagares geografiska position. Skrymmande kollin levereras direkt till hem till angiven leveransadress. Mindre kollin aviseras för uthämtning hos det lokala postombudet. Alla varor som lämnar ecoskincare.se är försäkrade och väl emballerade för att undvika transportskador, samt för att du skall få en så fräsch vara som möjligt.

Leveranstid

Beräknad leveranstid specificeras på respektive produkts sida. Så snart en vara lämnat ecoskincare.se och är på väg till dig skickar vi en bekräftelse via e-post.

Vi gör allt som står i vår makt för att leverera din order enligt utlovad leveranstid eller tidigare. Om en vara avviker mot den utlovade leveranstiden och det uppstår leveransförsening meddelar vi dig detta genom e-post.

Det kan även finnas tillfällen som gör det omöjligt för oss att fullfölja din beställning exempelvis då vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande mot oss. Vi meddelar dig då detta genom e-post så fort som möjligt.

Outlösta paket

För paket som inte löses ut förbehåller sig ecoskincare.se rätten att fakturera kunden för fraktkostnad, returfrakt och hanteringskostnader med totalt 350 kr inklusive moms. Vid tungt eller skrymmande gods tillkommer även kostnad enligt aktuell frakttabell.

Transportskador

Alla paket som skickas ut från oss är försäkrade. Är paketet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen. Skulle du upptäcka en skada på innehållet efter du öppnat paketet, vänligen kontakta vår kundtjänst omgående. Skicka ej tillbaka skadat gods innan du varit i kontakt vår kundtjänst.