Olivtvål "Savon Beldi" Naturell

63,20 SEK

Ca 200 g olivtvål "Savon Beldi" med naturlig doft av olivolja. Kan användas till alla hudtyper. Tips! Använd en exfolierande Kessa-handske för att avlägsna döda hudceller från kroppen.

Produktinformation

Cosmos Co:s Olivtvål "Savon Beldi" Naturell är rik på vitamin E som är en viktig del i behandlingen för välmående och vacker hud.

En burk innehåller ca 200 g olivtvål (+/- 10 till 15 g) motsvarar vid en till två behandlingar per vecka ca en månads förbrukning beroende på mängd och användningsområde.

Denna olivtvål har en naturlig och mild doft av olivolja. Olivtvålen är väldigt ekonomisk, det räcker med ett tunt lager per behandling för att uppnå bra effekt.

"Savon Beldi" är en välkänd traditionell svart tvål som tillverkas av oliver och dess olja och är speciellt populär i Hamam-span. Den mjukar, rengör samt ger vacker och frisk hud som tål vardagens utmaningar. Dessutom skyddar den huden mot bland annat fria radikaler.

Förvara den svarta tvålen i burken och var noga med att locket är väl tillslutet för längsta möjliga hållbarhet.

Ingredienser (INCI): Potassium Olivate, Aqua

Tips! Efter du mjukat upp huden med olivtvål är Kessa-handsken en viktig pusselbit i behandlingen. Den "peelar" nämligen bort döda hudceller från kroppen. Den finns att köpa till hos oss!

Om Cosmos Co

Cosmos Co är ett Tysklandsbaserat varumärke med fokus på organiska kosmetikprodukter. Idén bakom Cosmos Co grundlades tidig sommar 2012, och under våren 2013 släpptes de första produkterna till försäljning. Med egen produktionsanläggning i Marocko producerar de naturliga skönhetsprodukter såsom arganolja, kaktusolja, olivtål, grön lera mm. Alla produkter är 100 % organiska, fri från kemiska tillsatser och konserveringsmedel....


Läs mer Om Cosmos Co

Cosmos Co