Retur & reklamation

Retur - privatperson

Du har full ångerrätt i 30 dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick och i originalförpackning. Vid retur står du som kund för returfrakten. Varor som tillverkas på beställning och anpassas efter kundens önskemål omfattas ej av ångerrätten och kan därför inte returneras.

Önskar du att returnera något, vänligen meddela vår kundtjänst senast 30 dagar från leveransdatumet. Ecoskincare.se kan komma att debitera kunden eventuella extra kostnader som uppkommer vid ej kompletta returer, alternativt ej acceptera returen, så var noga med att returen är fullständig. Vid godkänd retur tar det ca 10 arbetsdagar till dess att du erhåller återbetalningen. Skicka ej tillbaka returer innan du varit i kontakt med vår kundtjänst.

Retur - företag

För att returrätt skall gälla för företag och organisationer som handlar på ecoskincare.se krävs en överenskommelse innan beställning genomförs. Saknar beställande företag/organisation överenskommelse om returrätt förbehåller sig ecoskincare.se rätten att ej acceptera returer. Kontakta vår kundtjänst för mer information.

Reklamation

Du har alltid rätt att packa upp varorna och kontrollera dem. Vi garanterar att de varor som lämnar ecoskincare.se är felfria. Skulle du få en felaktig, skadad eller felexpedierad vara, vänligen kontakta vår kundtjänst omgående. Kontakt skall tas inom 30 dagar för en fellevererad vara samt inom 2 månader för en reklamation. Ecoskincare.se står för fraktkostnaden vid felleveranser samt reklamationer. Skicka ej tillbaka reklamationer innan du varit i kontakt med vår kundtjänst.

Garantier

Vi följer de regler som omfattas av Konsumentköplagen. Alla produkter kommer med två (2) års fabriksgaranti samt tre (3) års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. Se Konsumentverkets hemsida för mer information. Garantivillkoren gäller i Sverige.